Inbraakpreventie

Behalve inbrekers zelf, wordt niemand blij van een inbraak. Waar je wel blij van kan worden, is inbraakpreventie. Dat het is mislukt omdat je huis of je bedrijf een tiptop alarminstallatie heeft, met de laatste security snufjes. Dan denk je, terwijl je op je smartphone iemand zonder resultaat ziet afdruipen: ziezo.

Maar ja, criminelen zitten ook niet stil. Zij weten alles van alarmsystemen. Alleen ... fanatieker dan wij, de technologieliefhebbers van View Security, kunnen ze niet zijn. Wij zijn ontzettend nieuwsgierig naar de laatste stand van de techniek in alarmsystemen. Houden alles bij. Checken allerlei systemen. Zijn kritisch.

Daar heb je profijt van. Met een alarmsysteem van ons kan jij met een gerust hart je huis, winkel of kantoor verlaten. Stiekem genietend van al die mooie technologie .... LAAT ZE MAAR KOMEN!

Particulieren

Smart Home Security

De inbraakbeveiliging van View Security helpt u om indringers buiten de deur te houden.  Wij kennen de verzekeringseisen van buiten en stellen een gedegen beveiligingsplan voor u samen waarin we alle risico’s in kaart brengen. Zo stelt u niet alleen uw bezittingen, maar ook uw dekkingsgraad veilig.

Meer weten ? Klik hier onder:

Brandpreventie

Rookmelders in 2022 verplicht in bestaande bouw ! In elk huis in Nederland moet per 1 juli 2022 op iedere verdieping een rookmelder hangen. Aangezien bij brand de meeste slachtoffers vallen door het inademen van rook, kan een maatregel als deze mensenlevens redden!

Meer weten ? Klik hier onder:

Bedrijven

Inbraakpreventie

De inbraakbeveiliging van View Security helpt u om indringers buiten de deur te houden. Schakel ons niet alleen in voor implementatie, maar ook voor advies op het gebied van zakelijke alarmsystemen. Wij kennen de verzekeringseisen van buiten en stellen een gedegen beveiligingsplan voor u samen waarin we alle risico’s in kaart brengen. Zo stelt u niet alleen uw bezittingen, maar ook uw dekkingsgraad veilig.

Meer weten ? Klik hier onder:

Tijdelijke beveiliging

Uw evenement, winkel, woonhuis, bedrijf of mobiel voertuig met spoed of tijdelijk voorzien van inbraak detectie, camera bewaking of GPS tracking?

Met ons nieuwe pakket Mobiele Inbraak Detectie kunnen wij uw locatie binnen een aantal uur voorzien van een volledige inbraak installatie met doormelding naar de meldkamer!

Klik hier: