Tijdelijke Beveiliging

​​​Uw evenement, winkel, woonhuis, bedrijf of mobiel voertuig met spoed of tijdelijk voorzien van inbraak detectie, camera bewaking of GPS tracking?

Met ons nieuwe pakket Mobiele Inbraak Detectie kunnen wij uw locatie binnen een aantal uur voorzien van een volledige inbraak installatie met doormelding naar de meldkamer!

  • korte levertijd
  • vandalisme-proof
  • meekijken met uw smartphone
  • eenvoudig inzetbaar
  • stand-alone
  • professionele meldkamer

Onze beveiligingsprofessionals geven u advies op maat voor uw locatie!

Met dit flexibele pakket hebben wij altijd een passende oplossing voor u. Door de nieuwe technieken die wij hiervoor gebruiken, kunt u alles bedienen en volgen via een app op uw smartphone en heeft u binnen een paar uur een professioneel mobiel alarm systeem!

Neem contact ons voor vrijblijvend persoonlijk advies en de mogelijkheden!

Tijdelijke Inbraakbeveiliging

Is er ingebroken bij u ? Of is uw alarm systeem kapot gevallen ? of gaat u op vakantie ? Met onze mobiel inbraak systeem kunnen wij uw evenement, winkel, woonhuis of bedrijf met spoed of tijdelijk voorzien van inbraak detectie. 

Wij komen met ons systeem naar uw locatie toe en bekijken samen met u hoe de tijdelijke beveiliging optimaal geprojecteerd kan worden.

Door het toepassen van de nieuwste technieken kunt u het systeem eenvoudig bedienen op afstand en wordt u overal geinformeerd over de status van het beveiligde pand.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden!

GPS-Tracking

Met een GPS-Tracker blijven je fiets, camper, motor, auto of boot in beeld. Altijd. Je weet precies waar ze zijn via een app op je telefoon. Uiteraard het liefst veilig waar ze horen te staan: in je garage, of voor de deur. Maar komt er ineens een beweging waar jij niks van afweet?

Dan krijg je direct een alarm en kan je tijdig ingrijpen. Is de dief er toch al mee aan de haal? Dan kan je met de GPS-Tracker je bezittingen via een app op je telefoon moeiteloos volgen en de nodige maatregelen nemen!

De GPS-Tracker is een onopvallend klein apparaatje. Je plaatst het zelf op een onopvallende, slimme plek, met behulp van sterke magneten. In een camper, caravan of auto kan dit ook binnenin.

Heb je de GPS-tracker eenmaal geplaatst, dan heb je er verder geen omkijken meer naar. De GPS-tracker heeft een accuduur van 100 dagen en geeft tijdig aan wanneer de accu moet worden geladen.

Mobiele Camera Nederland

Op diefstalgevoelige, afgelegen bouwplaatsen en tijdens evenementen is tijdelijke camerabewaking uitermate geschikt. Maar optimaal overzicht is vaak niet mogelijk. Met de tijdelijke cameramasten van Mobiele Camera Nederland houdt u het terrein, constructie of evenement, dag en nacht in de gaten.

De beveiligingscamera's zijn geplaatst op een uitschuifbare mobiele cameramast tot 7 meter hoog en kunnen overal worden geplaatst. Waar dan ook, zo lang u wilt. De mobiele camerabewaking is voorzien van een 230 Volt aansluiting en een noodstroomvoorziening.

De mobiele beveiligingscamera mast  is in een korte looptijd snel inzetbaar en heeft een flexibele opzet. Voor kortlopende projecten of veranderende omstandigheden, zorgen de mobiele cameramasten voor de ultieme locatie beveiliging. Het is geschikt voor iedere locatie en volledig zelfstandig.

Met de intelligente camerabewaking is er 24/7 toezicht en worden alle beelden opgenomen. De tijdelijke cameramast werkt doeltreffend en preventief.