Bedrijven

Inbraak preventie 

De inbraakbeveiliging van View Security helpt u om indringers buiten de deur te houden. Schakel ons niet alleen in voor implementatie, maar ook voor advies op het gebied van zakelijke alarmsystemen. Wij kennen de verzekeringseisen van buiten en stellen een gedegen beveiligingsplan voor u samen waarin we alle risico’s in kaart brengen. Zo stelt u niet alleen uw bezittingen, maar ook uw dekkingsgraad veilig.

Door het toepassen van de nieuwste technieken op het gebied van Smart  Security denkt uw bedrijf met u mee! Uw inbraak installatie wordt naast inbraak preventie ook uw toegangscontrole systeem en bestuurd door het toepassen van slimme modules uw verlichting en andere zaken.

Maatwerk

Een inbraak systeem is altijd maatwerk! Wij komen graag vrijblijvend bij uw langs om samen alle mogelijkheden te bekijken in uw situatie! Waar het bij juweliers vaak vooral van belang is dat de verzekering uitkeert na een inbraak, is het voor laboratoria cruciaal om hun goederen te beveiligen. Onze adviseurs weten precies welke beveiliging past bij uw business. Zij maken een gepersonaliseerd beveiligingsplan en spreken de risico’s met u door. Hierbij houden ze ook rekening met de bouwkundige randvoorwaarden.