Verhuur

Tijdelijke internet 

Vandaag nog live met een professionele tijdelijk internet verbinding op locatie.

Tijdelijk internet met écht onbeperkt internet of een bundel op maat. Wij bieden dé oplossing voor situaties waarbij de internetverbinding tijdelijk afwezig is. Of het nu gaat om een verhuizing, verbouwing, storing of simpelweg een nieuwe internetverbinding die even op zich laat wachten.

Tijdelijke inbraak preventie

Uw evenement, winkel of woonhuis met spoed of tijdelijk voorzien van inbraak detectie? Met ons nieuwe pakket Mobiele Inbraak Detectie kunnen wij uw locatie binnen een aantal uur voorzien van een volledige inbraak installatie met doormelding naar de meldkamer!

GPS-Tracking

Met een GPS-Tracker blijven je fiets, camper, motor, auto of boot in beeld. Altijd. Je weet precies waar ze zijn via een app op je telefoon. Uiteraard het liefst veilig waar ze horen te staan: in je garage, of voor de deur. Maar komt er ineens een beweging waar jij niks van afweet? Klik hier onder voor onze mogelijkheden.

Tijdelijke camera bewaking

Uw eigendomme tijdelijk voorzien van camera bewaking? Met ons pakket kunt u alles in zeer hoge beeld kwaliteit kan
opnemen, zien, terug kijken, via een APP op uw telefoon, of een monitor
kan bekijken.

Inbraak, vandalisme en diefstal is aan de orde van de dag. Preventief tijdelijke camera bewaking op uw projectlocatie plaatsen helpt schadeposten en stilstand van uw project te voorkomen.