Surveillance tijdens het drachten van veulens

"Wij hoeven niet meer afwisselend uit bed om een oogje in het zeil te houden, nu kunnen wij met onze telefoon en tablet de situatie bij de paarden volgen."

Gelein (20) en zijn broers fokken paarden in de Zeeuwse plaats Philippine. Vorig jaar hadden zij 3 veulens van de merries bij hen thuis. Ondanks dat de paarden elkaar goed in de gaten houden, gingen de broers gedurende de nacht  om en om naar de paarden toe om een oogje in het zeil te houden. 

View Security heeft een mooie bijdrage mogen leveren aan de bevalling van de veulens! Door middel van tijdelijke camera bewaking in de stal konden de broers via een smartphone of tablet mee kijken met de camera's. Hierdoor moesten zij niet elke nacht uit bed om de paarden in de gaten te houden. 

Door het inzetten van de tijdelijke camera bewaking hebben de broers nu een schema opgesteld waarbij zij op hun beurt de situatie van de paarden controleren, hierdoor kunnen zij langer slapen en de situatie altijd in de gaten houden met behulp van de smartphone of tablet. Een groot succes!