Drones

De sky is de limit niet meer op securitygebied! Hier vind u de innovaties op het gebied van security.

The sky is the limit? Niet meer op securitygebied. Als nieuwsgierige technologieliefhebbers worden we heel blij van drones. Natuurlijk, het is leuk 'speelgoed' maar met drones kan je op beveiligingsgebied echt scoren. Het is terecht een technologie waar criminelen en 'onverlaten' bepaald niet blij van worden. Zo is het al mogelijk om een drone automatisch te laten opstijgen direct nadat een alarm is afgegaan. Zodat een wegrijdende of wegrennende dader direct in beeld komt én blijft. Inzoomen, scherp stellen? Geen probleem. Onze wakkere mensen in de meldkamer kijken graag 24/7 mee.

"Het is een nieuw middel dat ook de politie steeds beter in staat stelt om politiewerk te doen", zegt Peije de Meij van de politie. "Het biedt veel nieuwe mogelijkheden. We kunnen van alles aan de drones monteren. Camera's, warmtebeelden, speakers, licht." En het kan beslissend zijn, zegt De Meij, bijvoorbeeld bij een zoektocht naar vermiste kinderen in een natuurgebied.

Duur? Dat ligt er toch aan wat het oplevert? Vraag ons een offerte. Kosten delen met andere bedrijven kan misschien ook. Bedrijven in een bepaald gebied kunnen ook gezamenlijk gebruik maken van een securitydrone die gestationeerd is op een centraal gelegen dak.

Uiteraard zijn er heel wat wetten en regels om rekening mee te houden, maar wij zijn overal van op de hoogte en volgen alles op de voet!

Wie zijn wij?

Bij View Security volgen we alle security ontwikkelingen op de voet. Iedere dag. Over de hele wereld. De technologie evolueert razendsnel, maar wij bewegen mee! Met ons enthousiasme, inzicht en vakmanschap kunnen we jou de allerlaatste security technologie bieden. Voor in je huis of je bedrijf.

Meer weten?

Wil je meer informatie of ons een keer spreken? We staan in de startblokken voor jou!

Neem contact op via onderstaande knop.