Tijdelijke internet op de bouw

"Nu kunnen wij efficiënter werken doordat we op de bouw ook de overige werkzaamheden kunnen verrichten als het verzenden en lezen van e-mails en het downloaden van tekeningen."

Met behulp van het tijdelijk internet van View Security was het voor dit bedrijf mogelijk om efficiënter te werken als voorheen. Nu hoeven zij niet meer heen en weer te rijden tussen de bouw en de vestigingslocatie van het bedrijf omdat er onbeperkt internet aanwezig was op de bouw waar gebruik van gemaakt kon worden. Dit maakte het voor hen mogelijk om grote bestanden- en tekeningen te downloaden op locatie. Bovendien konden alle werkzaamheden waar veel internet bij gebruikt wordt, die eerder op de vestigingslocatie werden uitgevoerd, nu op de bouw zelf uitgevoerd worden. Dit bespaarde hen zowel tijd, geld en energie! 

Doordat het internet per week afgenomen kan worden, is het voor een bedrijf wat regelmatig op een bouw actief is, een uitkomst. Doordat zij twee weken vertraging hadden opgelopen, bood View Security een geschikte oplossing, de mobiele internetbox kan namelijk per week gehuurd worden. Zij tevreden, wij tevreden!